Kapetan Intera otkrio kako je suigraču oteo ženu: "Bez srama je sjela iza mene"

Kapetan Intera otkrio kako je suigraču oteo ženu: "Bez srama je sjela iza mene"

Foto: Instagram

KAPETAN Intera Mauro Icardi izazvao je pravu buru u javnosti nakon što je objavio autobiografsku knjigu u kojoj je otkrio detalje o svom ljubavnom životu.

Među tajnama koje je ispisao jest i ona da je suprugu Wandu preoteo svom bivšem suigraču i dobrom prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji.

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Bio sam iznenađen jer sam se obično čuo s Maxijem, ne s njom. Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega toga sam se zamislio, je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom", opisao je.

Njegov povratak u Italiju Wanda je jedva dočekala, a pokazalo se da je i on to želio.

"Kad sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam napravio bio je susret s Wandom, a kako sam joj trebao dati stvari koje sam kupio u Americi, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala me želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom je trenutku njen brak s Maxijem završavao", napisao je. 

U travnju 2014. Lopez i Icardi prvi put su našli na terenu nakon što se saznalo za vezu njegove bivše i njenog budućeg muža, bivšeg Maxijevog prijatelja. Lopez, još uvijek u Sampdoriji, odbio je tada prihvatiti ruku koju mu je pružio Icardi, koji je osim nove žene, sada imao i novi klub.

Istu stvar Lopez, sada napadač Torina, napravio je i u travnju ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara