Kardashiankin bivši: "Uhvatila me u sobi punoj striptizeta, jednu je prebila"

Kardashiankin bivši: "Uhvatila me u sobi punoj striptizeta, jednu je prebila"
Foto: Gulliver Image/Getty Images

BIVŠA NBA zvijezda Lamar Odom u svojim je memoarima otkrio i neke šokantne detalje iz svog braka s Khloe Kardashian. Između ostalog tvrdi da je Khloe jednom prilikom prebila striptizetu koju je zatekla s njim. 

Lamar piše kako je 2012. partijao u hotelu Roosevelt, a tulum je uključivao marihuanu, kokain i "puno golih žena". Iznenada je u hotelsku sobu, navodi on, banula Khloe s majkom Kris Jenner i tjelohraniteljima. 

"Otvorila je vrata i udarila prvu djevojku koju je vidjela. Kad joj se jedna cura pokušala suprotstaviti, doslovno ju je prebila. Udarala ju je po glavi. Kris je vrištala, a tjelohranitelji su pokušavali maknuti Khloe s te cure", napisao je i dodao kako mu je Khloe rekla da se spakira i naredila tjelohraniteljima da očiste sve tragove droge iz sobe. 

>>>Bivša NBA zvijezda: "Spavao sam s više od 2000 žena..."<<<

To nije bilo prvi put da je Khloe napala jednu od njegovih ljubavnica. 2013. godine optužena je za napad na ženu imenom Polina Polonsky nakon što ju je zatekla s Lamarom. Iste se godine razišla s njim, no odgodila je razvod jer se on našao na rubu smrti nakon predoziranja u jednom bordelu u Nevadi. Khloe je bila s njim dok se oporavljao, ali 2016. je podnijela zahtjev za razvod. 

Lamar je priznao da se drogirao dok je bio s Khloe, no naveo je da je to dugo vremena uspješno tajio od nje. 

"Bio sam pravi profesionalac u skrivanju. Ne želiš da ti žena zna da šmrčeš kokain i spavaš s drugim ženama", rekao je u nedavnom intervjuu za ABC. 

Priznao je da je jednom prilikom drogiran prijetio Khloe da će je ubiti jer je zvala njegove prijatelje kad je počeo halucinirati. 

"Vikao sam da ću je jebeno ubiti, da ne zna za što sam sve sposoban. To je bilo dno u našoj vezi i stvar zbog koje najviše žalim. Sigurno me se bojala u to vrijeme", ispričao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara