Karen i Jack iz "Willa i Grace" dobivaju svoju seriju?

Karen i Jack iz "Willa i Grace" dobivaju svoju seriju?

DVIJE godine nakon završetka jedne od najuspješnijih humorističnih serija u produkciji NBC-ja, "Will i Grace", dvoje urnebesno smiješnih likova - Karen Walker i Jack McFarland - možda dobiju i vlastitu seriju prenosi časopis National Enquirer. Obistini li se ta najava, to bi serija, prognoziraju mediji, mogla biti i popularnija od originala, jer uspjeh "Willa i Grace" nisu toliko uvjetovali naslovni likovi, koliko karizmatični Karen i Jack.

Karizmaticima nedostaje angažmana

Serija o četvero prijatelja zamisao je Davida Kohana koji je i više nego ponosan na 83 nominacije za prestižnu nagradu Emmy. Svih devet sezona, koliko je snimljeno, zabavljalo je gledatelje diljem svijeta, no dvojac koji je ostao upečatljiviji od  samih glavnih likova su Karen,  osebujna bogatašica koja voli zaviriti u bocu i Jack, egocentrični, neafirmirani gay glumac. Serija koja nas je na sarkastičan način zabavljala raznim tabu temama prestala se emitirati 2006. Na neprestane nagovore i pisma mnogobrojnih fanova, autori serije došli su do te ideje, čija realizacija još uvijek nije službeno potvrđena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti dvojac, koje tumače Megan Mullally i Sean Hayes, od završetka emitiranja ostvarili su tek pokoje sporedne uloge, od kojih su Meganino posuđivanje glasa u crtiću "Pčelin film" i Seanova uloga u filmu "Imaš petlju" jedini vrijedni spomena. Možda su upravo to razlozi što su Mullally i Hayes zainteresirani za "reunion". Kritičar misle da "Karen i Jack" imaju dobru šansu za uspjeh, što nije bio slučaj u sličnom praksom u TV povijesti. Još se pamte "Prijatelji", koji su nakon svršetka dobili nastavak u seriji "Joey", a ona je jedva izdržala dvije sezone.

S.C.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara