Karijera Victorie Beckham na "glazbenom referendumu"

POZNATA šminkerica i supruga bogatog nogometaša trudi se svim silama da u solo karijeri ponovi uspjeh kakav je postigla njena nekadašnja super grupa "Spice Girls".

Victoria je s kolegicama zaradila milijune dok je njen David još primao skromnu plaću, ali on danas zarađuje 160.000 funti tjedno, a ona tu i tamo pokupi neku lovu od snimanja reklama.

Novac joj nije potreban, ali ona ne želi živjeti u sjeni svog popularnog supruga pa se toplo nada da će se s novim albumom ponovo vratiti na sam vrh glazbene scene.

Kada su je zbog samo 50.000 prodanih primjeraka albuma s njenim imenom nogirali iz poznate firme "Virgin" zadovoljila se ugovorom od 1.5 milijun funti s "Telstarom" ali sve nije krenulo po njenom planu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi gazde mislili su da će i dalje pjevati pop glazbu, ali ona se odmetnula u hip hop vode uz pomoć čuvenog producenta Damona Dasha.

U "Telstaru" su se hvatali za glavu i odbili suradnju s njim, a on ih je nazvao "j...vjetrima koji nemaju pojma o glazbi".

Kako bi se stvar smirila neko je došao na genijalnu ideju da Victoria na novoj singlici ima dvije stvari u dva različita glazbena stila.

Publika će sama morati odlučiti da li je više cijeni kao rappericu ili pop pjevačicu, pa će se stil koji će bolje proći naći na njenom novom albumu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara