Karlovačko Live - turneja sa Severinom i Crvenom Jabukom

GLAZBENA turneja Severine i Crvene Jabuke, nazvane po sponzoru, Karlovačkoj pivovari - Karlovačko Live sinoć je predstavljena u zagrebačkom kafiću The Hole in One Pub. Ljubiteljima piva čaše je punila Seve i Žera.

Treću godinu za redom, Karlovačko, hrvatski dobitnik pivarskog Oscara, organizira glazbeni projekt kako ljubiteljima piva priuštili jedinstven događaj. Ove godine izabrani su Severina i Crvena Jabuka koji će turneju započeti 25. studenog u Karlovcu, a završiti 26. prosinca u Osijeku. Koncert u Zagrebu održat će se 14. prosinca u Domu Sportova.

Severina je rekla da nije planirala turneju, ali kao joj se projekt činio zanimljivim, pristala je sudjelovati. Dražen Žerić-Žera kaže da se radi o jedinstvenoj turneji koja mu je omogućila da opet nastupa sa Severinom, što ga posebno veseli.

"Zajedno ćemo se potruditi da svaki grad kojeg posjetimo uistinu doživi ovaj pivsko - glazbeni spektakl te da obožavateljima pružimo dobru zabavu uz dobro pivo!"- obećao je Žera.

Erik Jan Schoevers, predsjednik uprave Karlovačke pivovare uvjeren je da će se Severina i Crvena Jabuka pokazati kao izvrstan spoj ponešto različitih glazbenih žanrova za različite generacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara