Kate Hudson ne želi više gledati penise

Kate Hudson ne želi više gledati penise

PLAVOKOSA glumica Kate Hudson nedavno se požalila jednom britanskom časopisu kako joj je dosta više toga da gleda gole muškarce koji hodaju po njezinoj kući.

Popularna glumica i kći slavne Goldie Hawn udana je za Chrisa Robinsona, pjevača grupe Black Crowes. Njegovi prijatelji su, kako kaže, cijelo vrijeme gosti njihove kuće.

"Volim kada mi je kuća živahna. Volim i čudne ljude. Moj suprug i ja imamo dva prijatelja Engleza, čije sam penise vidjela previše puta. Uvijek ih pitam je li doista nužno da hodaju goli po mojoj kući i zašto misle da je smiješno kada me fleširaju svojim penisima, no oni to i dalje rade." - objasnila je Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hudson je u intervjuu za časopis također u šali otkrila kako smatra da će njezin 2-godišnji sin Ryder kada odraste postati "ogorčeni glazbenik".

"Uvijek nešto pjeva i pokušava sam hvatati melodiju. Već sada želi biti dobar u tomu. Kada odjene kostim i počne pjevati, jako se razljuti ako ja nisam ozbiljna tijekom njegova nastupa. Mislim da će završiti kao ogorčeni glazbenik!" - našalila se Kate.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara