Kate i Pamela od sada na listi "najnepoželjnijih"?

 

"U svijetu mode Kate je možda jedna od najljepših žena, no prema glasovima čitatelja FHM-a, njezino je vrijeme prošlo. Njezin partijanerski način života uzeo je svoj danak i ona zaista počinje izgledati pomalo iscijeđeno", kažu iz američkog izdanja FHM-a.

No, Kate Moss, koja je ´90-ih "žarila i palila" kako modnim pistama, tako i top listama najpoželjnijih žena, čini se, nije jedina "čije je vrijeme prošlo". Na listi najpoželjnijih žena sve se rijeđe nalazi i sada već "nekadašnji" seks simbol Pamela Anderson, čije godine danas mogu biti skrivene samo uz pomoć fotoshopa. No, kada je riječ o paparazzi fotografijama, to nije slučaj.

Jedan je američki bloger nedavno tako uz najnovije fotografije pamele Anderson na plaži, uputio komentar kako su iste "jednostavno deprimirajuće", u odnosu na njezine "slikopise" prije desetak godina.

S borama na licu u posljednje se vrijeme bori i gore spomenuta manekenka, kojoj su poznati američki vizažisti nedavno uputili javni apel da prestane s cijelonoćnim tulumarenjima i konzumiranjem alkohola i narkotika, jer se to sve više odražava i na njezinu licu, a čije "nedostatke" više ni šminka ne može prekriti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara