Kate Moss najbolje odjevena žena na svijetu

SUPERMODEL Kate Moss i ove je godine odnijela titulu najbolje odjevene žene na svijetu, s čime se pak ne može pohvaliti Jodie Marsh koja je proglašena najgore odjevenom ženom.

Prema anketi časopisa "Glamour" koji već tri godine zaredom objavljuje svoje godišnju listu najbolje i najgore odjevenih žena, prvo mjesto Kate Moss potvrđuje da "kokainski skandal" nije nimalo naštetio njezinom ugledu u modnom svijetu.

Fotograf časopisa, Nick Knights, izjavio je da se ispod Kateine izvanredne ljepote krije izrazito inteligentna žena, što u kombinaciji s njezinom vanjštinom tvori tajnu njezinog fantastičnog stila.

Drugo mjesto zauzela je Sienna Miller, a na trećem mjestu slijedi Victoria Beckham. Potonja je, tvrdi časopis, posebno napredovala u proteklih 12 mjeseci uvođenjem sofisticiranijih promjena u svom stilu odijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicole Richie dosegla je 4 mjesto i tako ostvarila najveći uspon, pomaknuvši se za čak 33 mjesta. Na petom je mjestu Halle Barry, a slijede ju Charlize Theron, Jennifer Aniston, Mischa Barton, Catherine Zeta-Jones i Nicole Kidman.

Na listi najgore odjevenih prva tri mjesta zauzimaju Jordan, Paris Hilton i Britney Spears. Titulu najvećeg modnog promašaja ponijela je donedavna ikona stila, Sarah Jessica Parker, koja je s trećeg pala na 14 mjesto.

M.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara