Kate Moss postala seksi plesačica

JEDNA od najpoznatijih manekenki na svijetu, Kate Moss, postala je seksi plesačica koja se izazovno uvija oko stupa u žestokom ritmu detroitske retro-rock atrakcije - The White Stripesa.

Svoju ljubav prema rock glazbi Kate je pokazala i ranije pojavljivanjem u spotu Primal Screama, ali njezin nastup u spotu White Stripes zasigurno će ostati zapamćen kao njezino dosad najizazovniji nastup.

29-godišnja Kate u vrlo se malo odjeće izazovno uvija oko metalnog stupa u spotu za pjesmu "I just dont know what do with myself", koji je režirala Sophie Coppola (kćer slavnog Francisa Forda).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spot je snimljen u crno-bijeloj tehnici, što mu definitivno daje nekoliko stilskih bodova više od prosječnog spota kakvi prevladavaju na MTV-u.

Koliko su fanovi White Stripesa (ali i Kate Moss) oduševljeni spotom, pokazuje i činjenica da je u kratko vrijeme postao jedan od najtraženijih spotova na većini glazbenih TV stanica.

Više Kate Moss u Galerijama Index.hr-a, a spot za pjesmu "I just don't know what to do with myself" pokušajte potražiti preko jednog od popularnih P2P servisa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara