Kate Moss u stilu "nevine mladenke" reklamira donje rublje

SVJESNI da "kokainska Kate" prodaje sve čega se dotakne, dizajneri poznate marke donjeg rublja Agent Provocateur odlučili su kako je upravo Kate savršena za novo zaštitno lice njihovog branda.

Tako su lijepu Kate slikali u donjem rublju koje je namijenjeno mladenkama za prvu bračnu noć, a cijela je kampanja zamišljena kao lažna pozivnica za Kateino vjenčanje, što se odlično nadovezalo na njezin prekid s Peterom Dohertyjem prošlog ljeta i zaruke s novim 39-godišnjim dečkom Jamieom Hinceom, gitaristom skupine The Kills za kojeg je sama rekla "kako je u mnogim stvarima podsjeća na bivšeg dečka Petera". Naime, Kateini su menadžeri pristali na snimanje samo ukoliko će se promovirati i sama Kate koja je i sama jednom izjavila "kako ne ustaje iz kreveta za manje od deset tisuća dolara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput prave lutkice, 34-godišnja Kate je na fotografijama prema zamisli kreativnog Agent Provocateura ostavila dojam "nevine i nježne djevojke koja se noćas sprema svoju nevinost predati u ruke voljenoj osobi".

"Ovo je najseksi rublje koje sam ikad nosila. Obožavam ga. Volim njihov osjećaj za detalje, pogotovo kod haltera koje jako volim nositi", rekla je Kate koja je zamijenila Lily Allen, dosadašnje zaštitno lice ove modne marke. Osim što je Kate konzument njihovog rublja, Agent Provocateur je omiljena modna marka mnogih zvijezda podno holivudskog brda.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara