Kate: Možda nemam sise al´ mi je guza dobra

Kate: Možda nemam sise al´ mi je guza dobra

NA VRUĆEM suncu u Miamiju seksi glumica Kate Hudson pokazala je sve svoje draži skinuvši se u minijaturan crveni bikini. Do sada je 28-godišnja Kate u svojim izjavama već davala do znanja kako se ne srami svog tijela (što ne čudi), štoviše, ponosna je na svoju vitku figuru koju obožava otkrivati muškim pogledima noseći odjeću koja "više otkriva nego pokriva".

"Jednog dana možda će doći dan kad više neću moći nositi bikini, ali do tada planiram hodati naokolo u što oskudnijoj odjeći", rekla je Kate koja se za sada definitivno ne bi trebala ustručavati nositi bikini.

"Možda nemam sise, ali mislim da mi je guza dobra", naglasila je Kate za britansko izdanje časopisa Elle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da joj i pomirenje s glumcem Owenom Wilsonom poprilično godi. Naime, par se posvađao i prekinuo kada se Owen u kolovozu prošle godine  pokušao ubiti prerezavši si žile na rukama, a njegovi su roditelji tada glumici i bivšoj djevojci Kate Hudson zabranili posjete, okrivljujući upravo nju za umalo tragičan događaj .

No, par se pomirio za vrijeme filmskog festivala u Miamiju otkada su krenule i priče kako je Kate trudna s Wilsonom, no sudeći po fotografijama Kate je jako daleko od trudnoće.

Kate Hudson prošle je godine snimila pustolovnu romansu "Fool's Gold" u kojem tumači glavnu ulogu, a partnera u filmu glumio je Matthew McConaughey.  Film je premijerno prikazan 8. veljače ove godine, a u prvom tjednu prikazivanja zaradio je 21,5 milijuna dolara da bi 3. ožujka ukupna zarada bila 64,6 milijuna dolara.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara