Kate Winslet prvi put priča o razvodu: Nema šanse da dozvolim da mi to sjebe djecu

Kate Winslet prvi put priča o razvodu: Nema šanse da dozvolim da mi to sjebe djecu

Foto: JLP

KATE WINSLET se od Sama Mendesa razvela prošle godine i nikada niti jedno nije iznosilo "prljavi veš" u javnosti. Glumica je sada progovorila o tom razdoblju i o samom razvodu, do kojeg je došlo taman kada je ona snimala miniseriju "Mildred Pierce", u kojoj je tema prekida braka također bila aktualna. "Ima jedna scena u kojoj su Mildred i Bert razvedeni, no moraju sjesti i raspraviti o stvarima. Prva faza mog razvoda događala se taman taj dan kad smo snimali tu scenu i mogu vam reći da uopće nisam glumila", kaže Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glumica je progovorila i o sadašnjem odnosu s bivšim suprugom. "Jedino ću vam reći o meni i Samu da smo dobro. Oboje smo odrasli ljudi, na kraju krajeva, i koliko god da je meni bilo teško, bilo je i njemu", kaže Kate. "Morala sam se podsjećati da imam trenutke u kojima se mogu isplakati, zapravo je to za mene radio jedan moj gay prijatelj, koji bi stavio ruku na rame i rekao da je u redu plakati", dodaje Kate.

Nakon razvoda, Kate se naravno brinula o tome kakav će to imati utjecaj na njezinu djecu. "Nema šanse da dopustim da mi djeca budu sjebana zbog toga što mi brak nije uspio. Toliko želim da se to nije dogodilo, razvod, ali je, pa moram sad izvući najbolje što mogu iz toga", kaže Kate.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara