"Katie Holmes je prava uobražena kuja i robovlasnica!"

NEKAD skromna televizijska glumica koja je čekala svoju veliku priliku danas je prava "uobražena kuja", barem ako je vjerovati prijateljima obitelji Cruise koji su svjedočili toj brzoj, ali i očekivanoj promjeni. Nakon što je postala gospođa Cruise, Katie se još neko vrijeme ponašala kao na početku karijere, a onda je, tvrde ljudi koji su radili za poznatu obitelj, nastao pravi preokret - prema njihovim riječima, Katie Holmes je živčana, neuravnotežena i ima problema s vlastitim egom.

"Prema osoblju se ponaša kao prema roblju. Postala je nepristojna, više nikoga ne gleda u oči i samo naređuje. Voli isprobavati odjeću pa je ostavljati na podu. U posljednjih nekoliko mjeseci nije pokupila ništa za sobom, a vikanje na ljude koji joj se nađu na putu postala je svakodnevica. Ponaša se kao prava uobražena kuja i robovlasnica", rekao je američkim medijima bivši zaposlenik na imanju Toma Cruisa, koji ne krije razočaranje prema mladoj glumici. Kako kaže, kad je tek počela hodati sa slavnim glumcem, bila je plaha, tiha i samozatajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki kažu - nije ni čudo...

Mediji već godina pišu o "čudnom životu" s kojim se Katie, zahvaljujući Tomovoj scijentologiji, susrela ulaskom u vezu s jednim od najpopularnijih glumaca. Kad je rađala kćer Suri, navodno nije smjela uzimati lijekove niti se koristiti medicinskim pomagalima, a rodila je u potpunoj tišini. Pisalo se zatim kako Katie večeri provodi kuhajući za scijentološke moćnike u njihovom obiteljskom domu, nakon čega je vijest obišla informacija kako je zatočena u scijentološkom kampu na "duhovnom čišćenju". Prema riječima bivšeg osoblja Cruiseovih, Katie je očišćena - od pristojnosti i osjećaja.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara