Katie Holmes počela oblačiti Suri!

Katie Holmes počela oblačiti Suri!

Tekst: N.M.
Foto: JLP

DVIJE dame koje dugo nismo vidjeli u javnosti, s obzirom na njihovu popularnost - Suri Cruise i Katie Holmes jučer su se prošetale hladnim New Yorkom, obje odjevene! To je iznenadilo paparazze, koji su malenu Suri Cruise kraj zabundanih roditelja viđali razgolićenu, i to na iznimno niskim temperaturama. Međutim, mama Katie svoje navike je očito promijenila, na radost dežurnih dušobrižnika, o čemu i svjedoče ove fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A osim što pažnju privlači svojim zanimljivim i skupim odjevnim kombinacijama, Suri bi uskoro mogla postati popularna i kao glumica. Budući da im je kćerka toliko popularna, Tom Cruise i Katie Holmes trude se održati kćerkicu u središtu medijskog zanimanja te već stvaraju planove o tome što će im kćerkica raditi u budućnosti.

Naime, Suri je krenula stopama svojim popularnih roditelja te je krenula na privatne glume. "Suri uživa u satovima plesa toliko da je ubrzo upitala mamu može li krenuti i na satove glume, a Katie nije mogla odoljeti svojoj ljubimici", otkrio je izvor za medije. "Iako je Tom nedavno priznao da bi bio sretan da njegova kći postane glumica, odluka o satovima glume isključivo je odluka trogodišnjakinje", nadodao je izvor. Dosad su Katie i Tom potrošili preko milijun dolara na Surine tjedne satove španjolskog i francuskog jezika te satove plesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara