Katie Price predstavit će svoj novi singl na vlastitoj svadbi

Tekst: A.A.
Foto: JLP

KATIE PRICE namjerava na vlastitom vjenčanju izvesti svoju novu diskopjesmu. Osim što će njenu svadbu s borcem u kavezu Alexom Reidom prenositi reality televizija, starleta upravo tom prilikom namjerava predstaviti svoj novi singl koji još uvijek nema naziv. Da mlada ne bi u potpunosti zasjenila mladoženju, on također namjerava biti zabavljač na domjenku poslije vjenčanja. Alex će, nakon prvog plesa sa suprugom, izvesti točku s plesnom skupinom Diversity.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katie obožava tu trupu pa je Alex presretan što s njima surađuje. Nakon prvog plesa s njima će nastupiti i razveseliti Katie. Ipak, njihovi se prijatelji pomalo čude jer je Diversity ulična skupina i njihove točke nisu baš romantične pa predstavljaju pomalo čudan izbor zabave na vjenčanju", rekao je jedan izvor.

Katie, poznata i kao Jordan, već je izmijenila zavjete s Alexom u siječnju pa će sada par to proslaviti u društvu svojih prijatelja i televizijskih kamera. Katie je ranije bila u braku s Peterom Andreom, a na vjenčanju koje slijedi Katie želi imati klasično primanje. "No neće imati klasičnu večeru za stolom, već nešto poput švedskog stola. Ovaj put želi da njena svadba bude maleni bal, a ne diskozabava", otkrio je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara