Kći tajkuna iz Života na vagi: "Deblje cure ne drže do sebe, nisu privlačne?"

Kći tajkuna iz Života na vagi: "Deblje cure ne drže do sebe, nisu privlačne?"
Foto: Instagram

LUCIJA ŠARIĆ, kći tajkuna Marijana Šarića koju je javnost upoznala u showu Život na vagi, objavila je poruku svim "debljim" curama.

Kad se prijavila u show, imala je 135 kilograma, a tijekom boravka u vili u Samoboru, izgubila je osam. Kilograme je nastavila gubiti i nakon toga, a cilj joj je doći na 68 ili 70 kilograma.

"Deblje cure ne drže do sebe, deblje cure ne izgledaju privlačno, deblje cure ne mogu nositi lijepu robu?!! Ma dajte, OVO SU NAJGLUPLJE REČENICE KOJE SAM IKAD ČULA! Prvo, poruka svim debljim curama: Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš. Drugo, ako ste zadovoljni sa svojim tijelom kakvo god da je, uživajte i nosite se tako, ako NISTE onda se trgnite i poduzmite nešto. Koliko god da je teško i ne ide sve po planu ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspijete. Treće i NAJVAŽNIJE uvijek ali uvijek držite do sebe, izgledajte lijepo i nosite osmijeh na licu jer on je najljepši ukras", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je za mene poseban dan jer sam obranila svoj završni rad sa peticom. NAPOKON je gotovo ! Bogami sam se namučila i nije išlo sve po planu, kako to obično biva. Ali i to je ok, htjela sam reći da nije bitno šta i kako planirate, koji su rokovi, pustite ono MORAM. Bez živciranja, presinga i slično. Samo nemojte odustati, bilo to studiranje, gubljenje kilograma ili trčanje maratona sve će doći na svoje, samo opušteno i hrabro ☺️ A ja idem dalje laganini planirat nove diplome, 1. je tu 👩🏽‍🎓😌 ( ps nemam pojma zašto se tata belji na zadnjoj slici, valjda je čovjek poludio slušajuči moju obranu 😂)

Objavu dijeli Lucia Šaric 👸🏼( LuSha) (@principessa_lucia)

Prije nekoliko mjeseci Lucija je privukla pažnju javnosti kad je otvorila vrata luksuzne rezidencije koju je njen otac sagradio u Sesvetama. Kuća ima devet spavaćih soba, 13 kupaonica, lift, bazen i kuglanu, a Lucija je ponosno rekla da su u kvartu mislili da se gradi škola, a ne dom jedne obitelji. Zbog toga su je mnogi napadali, a ona se na društvenim mrežama razračunavala s njima.

"Draga Katarina, inače bi vam rekla da vas može biti sram slati nekom nepoznatom ovakve poruke pune bijesa i mržnje, ali pošto razumijem vašu ogorčenost i frustraciju neću. Pa pošto ste već tu i usuđujete se prozivati me. Pitat ću vas i ostatak Hrvatske. Zar vi stvarno mislite da sam se ja sama prijavila u tu emisiju? Zar vi stvarno mislite da sam ja zvala novinare da dođu i snimaju moju kuću koju imam već 18 godina? Zar vi stvarno mislite da ja imam potrebu mahat parama i hvalit se pred ogorčenim narodom?? Zašto bi ja to radila? Pa ja sam jedna presretna i normalna cura koja voli svoj život i sebe. Ja imam 0% kompleksa i 100% samopouzdanja. Ja ne trebam nikoga da se divi meni i mojim novcima, pa ja jako dobro znam tko sam i što imam. Što mislite čiji je interes da vi čitate takve priče? Moj sigurno nije. Zato draga moja Katarina, sljedeći put prije nego što nekog napadnete dobro mućnite svojom glavicom. Jer, bez uvrede, ispadate neinteligentni i jalni. Nadam se da niste uistinu takvi", napisala je Lucija ženi koja joj je napisala da se "hvali kućerinom i bogatstvom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucia Šaric 👸🏼( LuSha) (@principessa_lucia)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara