Keanu je patio cijeli život: Otac ga napustio, cura mu poginula, beba umrla

Keanu je patio cijeli život: Otac ga napustio, cura mu poginula, beba umrla
Foto: Guliver Image/Getty Image

KEANU Reeves svojim je izborom djevojke još jednom potvrdio da je najposebniji muškarac u Hollywoodu. Nakon 35 godina karijere prvi put je prošetao s curom, a mediji su odmah doznali da se radi o 46-godišnjoj Alexandri Grant, umjetnici koja je Reevesova dugogodišnja suradnica. Prijatelji slavnog glumca kažu da je napokon istinski sretan nakon svih nedaća i tragedija koje su ga pratile za života.

Kad je imao samo tri godine, njegov otac Samuel napustio obitelj. Keanu i njegove sestre odrasli su s bakom i djedom, budući da se njihova mama često udavala i rastajala. Reeves je bio problematično dijete, a iz škole su ga izbacili nekoliko puta. Početkom devesetih postaje sve popularniji holivudski glumac, a ljubav svog života Jennifer Syme upoznao je 1999. godine, a par je te godine trebao dobiti i prinovu.

Međutim, Jennifer je izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće, a taj strašni gubitak ih je međusobno udaljio i prekinuli su vezu. Trebala im se roditi djevojčica, a taj gubitak ih je shrvao.

Nakon smrti nerođene bebe, Keanu proživljava još jednu tragediju. Jennifer Syme je dvije godine nakon gubitka bebe poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Los Angelesu. Glumica se pri punoj brzini zabila u parkirane automobile, ispala iz vozila i ostala mrtva na mjestu.

Keanu je ostao bez Jennifer, ali i bez najboljeg prijatelja Rivera Phoenixa koji je preminuo od predoziranja. Bojao se da će ostati i bez sestre Kim Reeves koja se deset godina borila s leukemijom. Reeves je 70% svog honorara iz filma Matrix dao jednoj bolnici za liječenje leukemije, a kasnije je osnovao i vlastitu zakladu za borbu protiv raka.

Čini se da su se njegove oluje smirile i da je napokon sretan uz srodnu dušu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara