Kedžo s polufinalisticom Zvjezdica snimio moćan duet: "Ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet"

Kedžo s polufinalisticom Zvjezdica snimio moćan duet: "Ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet"

Foto: Press

KAŽU da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao da mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim glazbenicima. Nakon dueta sa Zsa Zsom, Kedžo je danas predstavio duet s Medeom Market Sindik.

Pjesma naslova "Ne mogu iz dana u noć" višeznačna je balada , snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

"Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj", rekao je Kedžo.

Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića uz pomoć zajednice Talijana iz Rijeke.

Predivni kadrovi riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način.

"U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga. Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: 'Što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo'", iskreno priznaje Medeja.

Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: obiteljske i prijateljske i ljubavne .

"Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad prvi put spoznaš da si zaljubljen. Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima", dodala je.

Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih. Ova talentirana djevojka dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade, a šira javnost ju upoznala u RTL-ovim Zvjezdicama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara