Keira Knightley ima anoreksiju u genima

Keira Knightley ima anoreksiju u genima

NA PREMIJERI novog nastavka "Pirata s Kariba" u Londonu popularna glumica pojavila se u tako mršavom izdanju da nije mogla izbjeći pitanja novinara o tome pati li od anoreksije.
  
Keira im je objasnila da joj je opaka bolest u genima, jer su je imali njezini djed i baka, ali je sigurna da ona ne boluje od nje. Anoreksiju su imale neke njene školske prijateljice pa mnogo zna o njoj i tvrdi da je "ne treba olako shvatiti".
  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona se ne izgladnjuje, ali je prihvatila izgled holivudskih "mršavica" koje glumice postižu rigoroznim dijetama. Njen partner u filmu Orlando Bloom na premijeri se dobro zagledao u njen duboki dekolte predivne Gucci zlatne haljine pitajući se gdje su nestale Keirine "velike" grudi sa snimanja.
  
Odgovor leži u brojnim šminkerima koji su Keiri pripomogli push up grudnjacima da pred kamerama izgleda oblije i privlačnije.
  
Keira se u novom filmu napokon poljubila s privlačnim Johnnyem Deepom, što je sama tražila od producenta, a scenu je ponavljala nekoliko puta "kao davnu želju iz mladosti".

Osim o anoreksiji, zanosna se glumica nedavno raspričala i o tomu kako se nosi s PMS-om, pa je tako novinarima otkrila kako u to vrijeme napetost liječi slušanjem "gay pop pjesmica", pri čemu joj u tom slučaju najuži izbor najčešće čine Aretha Franklin, Liza Minelli i Shirley Bassey.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara