Keira Knightley: Romantični look piratske princeze

Keira Knightley: Romantični look piratske princeze

Tekst: P.R.
Foto: Elle Magazine

KEIRA KNIGHTLEY u romantičnom je izdanju osvanula na naslovnici novog broja poznatog modnog časopisa Elle za koji je dala i intervju.

"Više se ne obazirem na komentare kako ne znam glumiti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lijepa se glumica između ostalog osvrnula i na kritike upućene njezinoj glumi. "Još uvijek mi neki govore kako ne znam glumiti. Svaki put kad radim intervju za britanske medije, novinari me obavezno pitaju kako se osjećam zbog činjenice da neki misle kako sam loša glumica", rekla je Keira i dodala kako se na to više ne obazire. Kaže kako više cijeni kritike ljudi do kojih joj je stalo.

"U životu se bitno okružiti ljudima kojima vjerujete i koji će vam uvijek govoriti istinu"

"Okružena sam ljudima kojima vjerujem. U životu morate dobro paziti čije ćete savjete slušati i čije mišljenje cijenite", rekla je glumica i dodala kako su takve kritike konstruktivne. "Sve ono što mi kažu, na primjer, moji roditelji dolazi iz srca i nije zlonamjerno. Nikada mi neće lagati niti me htjeti namjerno povrijediti, samo mi žele pomoći i dati savjet", rekla je Keira.

Osvrnula se i na snimanje svog novog filma.
"Tijekom snimanja vodile su se žustre rasprave oko toga je li psihička nevjera gora od fizičke ili obrnuto. Žene su govorile kako je psihička nevjera deset puta gora, dok su muškarci kategorički tvrdili da je djelo gore od misli", opisala je Keira dogodovštinu sa seta filma "Last Night".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara