Keira Knightley se razodjenula za Chanelovu promotivnu kampanju

Keira Knightley se razodjenula za Chanelovu promotivnu kampanju

Na snimanju Chanelove promotivne kampanje za Mademoiselle Keira Knightley skinula se u toples, te se pokazala u potpuno novom svjetlu.

Na promotivnim plakatima Keira Knightley sjedi na podu djelomično prekrivena košuljom i tek šeširom prekrivenim grudima. Ovom promotivnom kampanjom za Coco Chanel Keira Knightley pridružila se skupini mršavica gotovo anoreksičnog izgleda.  Dvadesetgodišnja glumica na reklamnim fotografijama izgleda mnogo mršavije, posebno u odnosu na Keiru kakvu pamtimo iz filmova "Ponos i predrasude" ili "Pirata s Kariba".

Sve do svibnja ove godine zaštitno lice Chanela za Mademoiselle bila je Kate Moss, međutim zbog afere s kokainom odgovorni u toj modnoj kući odlučili su zamijeniti Kate s Keirom Knightley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kuća Chanel je poznata po tome što je revolucionirala žensku odjeću, zamijenila tradicionalne ženske korzete udobnim casual, jednostavnim haljinama i odijelima, te je potpuno promijenila sliku onoga što se smatra seksipilnim. Tako da se Keira potpuno uklapa u dječačko - ženstveni profil djevojke koje su ranije promovirale Chanel.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara