Kelly Brook i Danny Cipriani prekinuli nakon dvije godine veze

Tekst: B.M.
Foto: JLP

MUŠKARCIMA diljem svijeta danas je sretan dan. Naime, jedna od najpoželjnijih svjetskih ljepotica, Kelly Brook, ponovno je sama. Nakon dvije godine veze, lijepa Britanka prekinula je s Dannyjem Ciprianijem. Prije dva dana igrač ragbija uhvaćen je u bliskom druženju s glumicom Jessicom Lowndes na jednoj zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada stižu vijesti kako se sportaš zabavljao i s glumicom Jasmine Waltz.  S potonjom je viđen dva tjedna nakon prekida s Kelly. Razlozi prekida se nagađaju, budući da se starleta nije još očitovala o svemu. Navodno joj je sada jako teško, a kao razlozi raspadu dvogodišnje veze navode se Dannyjeva prijateljstva s brojnim ljepoticama te činjenica da su oboje više posvećeni karijeri nego vezi.

Prema medijskim napisima definitivan kraj veze dogodio se prije dva tjedna, nakon puta u Los Angeles, tijekom kojeg Kelly i Danny nisu uspjeli riješiti probleme u vezi. Tada je Kelly otišla nazad u London, a Danny je ostao u Los Angelesu i otišao na zabavu s Jasmine. Ubrzo je viđen s Jessicom, mlađahnom kanadskom glumicom koja je i sama nedavno prekinula vezu. Mnogi komentiraju kako je Jessica jako slična lijepoj Kelly te kako je Danny u njoj možda našao zamjenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara