Kelly Brook ne pada na Madonnine fore o kabali

PRSATA engleska televizijska voditeljica koja se zbog filmske karijere preselila u Los Angeles odbila je poziv pjevačice da se pridruži sljedbenicima mistične vjere.

Kelly je izjavila novinarima "kako joj ne treba kabala da bi pomagala ljudima bez očekivanja da će joj oni to vratiti jer su je tim principima naučili roditelji još dok je bila klinka".

Time je izbjegla i visoku članarinu, te novčanu donaciju koju slavne i bogate zvijezde poklanjaju centrima kabale u LA-u, New Yorku i Londonu.

Madonna je sigurno najviše pridonjela popularizaciji kabale, a kako bi se sami uvjerili u čemu je stvar, krenite na stranicu www.kabbalah.com.

Tamo će vas pokušati uvjeriti da nije riječ o vjeri, već o "moćnoj snazi koja će vam zauvijek promijeniti život i dušu" jer je najstarija mudrost u ljudskoj povijesti. Stoga su joj se pridružili i sam Isus, filozofi Platon i Pitagora, Newton, Shakespeare i Freud, ali se ne spominju zvijezde poput Madonne i Demi Moore.

Brzo ćete uočiti da je riječ o uzimanju love naivcima jer se za svaki tečaj treba platiti 20 dolara, a tu je i Internet dućan koji u izvrsnoj marketinškoj obradi nudi brojne stvari od kabalinog nakita do dječje dekice koja uklanja uroke.

Uz mnoge spiritualne knjige tu se našlo i Madonnino dječje djelo "Four Roses" po 20 dolara jer se strašno obogaćeni "svećenici kabale" moraju odužiti pop kraljici koja im pomaže lovom, a svojom popularnošću privlači i nove  članove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara