Kemal Monteno u Rebru nakon infarkta: Javili su se svi moji pravi prijatelji Arsen, Halid, Tereza

Foto: Screenshot YouTube

LEGENDARNI bosanskohercegovački pjevač Kemal Monteno oporavlja se u KBC-u Rebro u Zagrebu nakon što je 30. prosinca prošle godine imao infarkt. Koliko ga je cijeli događaj preplašio, tko ga je posjetio a tko mu se javio te što ga čeka pjevač je priznao Dnevnom Avazu.

Monteno se bojao da mu je došao kraj: "Tog sam jutra izgubio moć govora. Supruga me je budila da ustanem, pita me nešto, a ja joj ne mogu odgovoriti. Nisam mogao izgovoriti nijednu riječ. Prepao sam se. Kako neću.. Znaš kakav je to osjećaj, vidiš da te više nema. Strašno. Ali, hvala Bogu, dobro je". Kemo će izgleda morati na operaciju srca jer mu je šećerna bolest koji ima godinama, napravila popriličnu štetu: "Sada sam dobro, privezan sam na ove aparate i cjevčice. To tako mora biti. Ležim u bolnici, prijatelji mi dolaze... Šta ćeš, bit će dobro. Valjda. Vjerojatno ću morati imati i operaciju na srcu. U ponedjeljak će se sve znati nakon ljekarskog kolegija. Problem je oko tih krvnih žila. Šećer je to uništio".

Avaz piše i da su pjevača posjetili i predsjednik Ivo Josipović te predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, a javilo mu se puno prijatelja: "Ipak je to čast. Ne znam da su ikada ikome bila dva predsjednika iz dvije države. Donijeli su pune korpe, sve što ja ne smijem. Smijem jabuke, ali ne smijem sokove, čokolade. Javili su se svi moji pravi prijatelji Arsen, Halid, Tereza... Da ne nabrajam. Pravi prijatelji uvijek se jave i to mi mnogo znači", priznao je Kemo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara