Kevin Spacey i Elton John pjevaju u dobrotvorne svrhe

Na skorašnjem humanitarnom koncertu s britanskim pjevačem Eltonom Johnom svoje će glasovne sposobnosti pokazati i glumac Kevin Spacey.

Dobitnik Oscara, Kevin Spacey, pjevat će niz dueta sa Sir Eltonom Johnom, kako bi se prikupio novac za londonsko kazalište Old Vic, javlja u petak BBC.

Koncert će se održati 5. veljače u tom kazalištu, a cijena ulaznica bit će i do tisuću britanskih funti.

Uz Spaceyja i Johna nastupit će Ms Dynamite, teksaška pjevačica Sharleen Spiteri, Sinead O´Connor, Lulu i Elvis Costello.

Kao predsjednik odbora kazališta Old Vic, Sir Elton želi prikupiti novac kako bi osigurao budućnost tog legendarnog kazališnog prostora. Izvođači će zajedno s Eltonom Johnom pjevati neke od njegovih najpoznatijih pjesama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spacey, dobitnik Ocara za ulogu u filmu ´Vrtlog života´, član je odbora u tom kazalištu. Već ima iskustva s pjevačkim nastupima -pjevao je na koncertu za žrtve terorističkih napada 11. rujna.

´Spacey i John sastavili su spektakularni program s genijalnim izvođačima koji će pjevati najomiljenije Eltonove pjesme´, rekla je glasnogovornica skorašnjeg koncerta.

Spacey je nedavno pokrenuo stranicu na Internetu na kojoj još anonimni pisci mogu prodavati svoje scenarije i filmove. Cilj je te stranice, nazvane Triggerstreet.com, dati novim filmskim autorima konstruktivne kritike njihovih ideja.

Albumi Eltona Johna i nakon trideset godina još su na vrhu top ljestvica. Njegov singl ´Sorry Seems to be the Hardest Word´, koji je snimio u suradnji s dječačkim bendom Blue, u prosincu je Eminema srušio s prvog mjesta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara