Kevin Spacey u Dubrovniku proslavio 50. rođendan

Tekst: A.M.
Foto: Branimir Kvartuć / CROPIX

NAKON Mickyja Rourkea u Dubrovnik je stigao i Kevin Spacey. Američki glumac u dubrovačku zračnu luku sletio je u jučer oko podneva, a smjestio se u luksuznoj Villi Agave gdje je boravio i prošle godine. Baš kao što je to rekao prošle godine, da je Dubrovnik jedan od najdojmljivijih gradova na svijetu te da će se sigurno vratiti, Spacey je svoje obećanje i ispunio.

Osim što se došao zabavljat, Oskarovac je sinoć proslavio 50-ti rođendan u društvu četrdesetak prijatelja. Tijekom svog ponovnog posjeta Dubrovniku glumac je tražio potpunu privatnost tako da detalji s rođendanske zabave nisu poznati, baš kao ni to je li se kao i prošle godine konzumirala marihuana.

Podsjetimo, prošle godine Spacey nas je zabavljao pušenjem marihuane, ali i gay igricama koje je prisutnim fotografima upriličio na Hvaru, kamo se nakon Dubrovnika zaputio. Njegov raskalašeni odmor u Hrvatskoj pratili su i prenosili i svjetski tabloidi, za koje je Spacey, kako je kasnije kazao, mislio da nemaju uvid u to što se događa u Hrvatskoj pa se "malo opustio".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara