Kevin Spacey usred Dubrovnika izvadio džoint i napušio se ko zvijer

Kevin Spacey usred Dubrovnika izvadio džoint i napušio se ko zvijer

ČINI se da je Hrvatska postala plodno tlo na kojem sad već na mjesečnoj bazi padaju zvijezde svjetskog ranga - nakon 50 Centa koji je u Domu sportova navodno uživao kokain, marljivi paparazzo lokalnog internet portala dubrovniknet.hr uhvatio je glumca ovjenčanog Oscarom kako uživa u travi. Pod "travom" mislimo na biljku marihuane u čijem je dimu uživao na terasi dubrovačkog hotela Agava . Što misli o Dubrovnik Film Meetingu svima je jasno dao do znanja nakon suzdržanog ponašanja u ceremonijalnom dijelu svojeg posjeta Dubrovniku - iskreno i od srca se nasmijao, izgleda, tek uz malu pomoć "žiže".

Nije poznato je li glumac prekršio brojna međunarodna pravila i svoju malu prijateljicu donio iz SAD-a, no sitni dubrovački dileri po gradu već pričaju gdje ju je nabavio i po kojoj cijeni, tako da je hvaljeni holivudski glumac vjerojatno ne sluteći izreklamirao dubrovačku narko scenu.

Spacey je u Dubrovnik stigao nakon što je bio poseban gost hvaljenog Sarajevo Film Festivala na čijem crvenom tepihu je oduševio prisutne mase i razgalio obožavatelje svojim nepretencioznim i nepatvorenim stavom zvijezde - sa svima se marljivo fotografirao, zbijao šale i davao autograme, i činilo se kako uživa u svojoj odavno stečenoj balkanskoj slavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spacey se s travom sprijateljio na filmu?

Spacey je poznat kao zvijezda koja rijetko puni trač rubrike svjetskih tabloida - jedina stvar o kojoj se neprekidno nagađa je glumčeva seksualna orijentacija o kojoj on uporno šuti. Do sada nije uhvaćen u posjedu narkotika, ali filmske scene u kojima pali smotuljak marihuane, popularno zvan džoint, nisu mu strane. Spacey je travu pušio u "Vrtlogu života", ali i u "Shrinku".

M.A.
Foto: dubrovniknet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara