Kim Kardashian će zamijeniti Angelinu Jolie u "Tomb Raideru"?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

KIM KARDASHIAN pregovara o tome da zamijeni Angelinu Jolie u filmskim nastavcima "Tomb Raidera". Prema holivudskim izvorima, bujna zvijezda reality televizije želi postići dogovor prema kojem bi zamijenila prekrasnu Angelinu u ulozi Lare Croft. Ako Kim postigne dogovor, lik Lare Croft prilično će se promijeniti.

"Ona će biti potpuno drugačija Lara od Angeline. Kim bi željela od Lare napraviti pomalo komičniji lik, osobito zato što će sljedeći "Tomb Raider" biti snimljen u 3D tehnologiji i namijenjen mlađoj, tinejdžerskoj publici", otkrio je jedan izvor. Kim je oduševljena pregovorima jer se jako želi naći na filmskom ekranu.

"Bila bih oduševljena da se mogu više baviti glumom. Toliko mi se toga događa u životu, ali gluma mi je definitivno najuzbudljivija. Nadam se da ću dobiti više angažmana na televiziji, a najviše od svega veselilo bi me snimanje filmova", rekla je nedavno Kim koja navodno već uzima poduku iz glume. Nedavno se brineta pojavila u jednom nastavku serije "CSI: NY", a uskoro bi, čini se, mogla i na filmsko platno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara