Kim Kardashian na Twitteru objavila svoje golišave fotografije

Tekst: V.R.
Foto: Twitter

NEKADAŠNJA prijateljica Paris Hilton, američka starleta koju je "proslavio" kućni pornić, ovih dana ponovo skreće pažnju na sebe i ponovo to radi već provjerenim receptom. Naime, Kim Kardashian je na svojem Twitter profilu objavila golišave fotografije sa snimanja reklamne kampanje za preparate za mršavljenje te je još jednom svijetu pokazala svoje zamamne obline i dala do znanja da, koliko god ih reklamirala, njoj takvi preparati ne trebaju.

A Kim, osim što vrijeme trati golotinjom, ovih dana pokušava ostvariti producentsku karijeru u reality emisijama, ali i razbija glavu zbog ljubavnih muka koje je u zadnje vrijeme prate. Sa svojim dugogodišnjim dečkom Reggijem Bushom Kim se neprestano svađa i miri, a američki tabloidi zadovoljno trljaju ruke prenoseći ondašnjoj zainteresiranoj javnosti sve pikanterije iz starletina privatnog života.

"Mislim da je najbitnije od svega uvijek ostati neovisan. Jako je lijep osjećaj kad znam da si sama mogu priuštiti kuću i to samo za sebe", osvrnula se Kim na svoje "probleme".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara