Kim Kardashian ponovno "pala" na igrača američkog nogometa?

Tekst: A.M.
Foto: JLP
Screenshot: Youtube

KIM KARDASHIAN prije nekoliko je tjedana prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu s Reggiejem Bushom, igračem New Orleans Saintsa. Nakon kratkog tugovanja Kim je, čini se, pronašla novu ljubav, i to ponovno igrača američkog nogometa - Milesa Austina, igrača Dallas Cowboysa. Iako još uvijek nisu potvrdili informaciju da su u vezi, novopečeni golupčići viđeni su kako ispijaju koktele u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službeno su u vezi, ali ne žere požurivati ni sa čim pa zato još uvijek nisu javno progovorili o svojoj vezi. Miles je dečko baš kakvog je Kim željela, netko tko može pratiti njezin ubrzani tempo i pretrpani raspored", rekao je neimenovani izvor za US Magazine.

Iako se Jessica Simpson našla na meti navijača Dallas Cowboysa zbog njihovih učestalih poraza te zbog toga ostala bez dečka Tonyja Roma, čini se da Kim neće pratiti ista sudbina s obzirom na to da mnogi tvrde kako sestre Kardashian donose sreću svojim muškarcima. Podsjetimo, dok je Kim bila u vezi s Bushom, New Orleans Saintsi osvojili su Super Bowl, a suprug njezine starije sestre Khloe s Lakersima je osvojio prvenstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara