Kim Kardashian zbog dečka skida "slavno" salo sa stražnjice

"ZA NAJBOLJE snimanje u povijesti trebalo je skinuti malo sala", piše Kim Kardashian na svom blogu opisujući što je dečku Reggieju je pripremila za rođendan. Za tako posebnu priliku odlučila je, kaže, dečku pokloniti kalendar sa svojim likom, a provokativni editorijal snimio je njezin prijatelj, vizažist i fotograf Troy Jensen. "Ovo je potpuno drugačije od svega što sam dosad napravila. Ipak, vidjela sam da se silno vježbanje i nije silno isplatilo, pa sam posegnula za VelaShapeom", opisuje tretman skidanja sala ljepotica koja se proslavila upravo velikom stražnjicom i ženstvenim oblinama.

Za dečka, ali i za potrebe snimanja reality showa "Keeping Up With the Kardashians" Kim se podvrgnula tretmanu laserskog skidanja sala i time stala na kraj pričama kako je "debela, a ne lijepa", koje je prate otkad se proslavila pornićem kojeg, kako pišu tabloidi, ima "svaki pravi porno kolekcionar u SAD-u". Kim je medijima godinama govorila kako joj nije stalo do zlobnih komentara, međutim poklon dečku ipak je bio važniji od njezinih principa, pa je otišla pod (laserski) nož i vlastitom reality showu priuštila nagli porast gledanosti.

Poznata po smislu za marketing, Kim Kardashian svoj će "privatni kalendar" vjerojatno vrlo brzo unovčiti - samo je pitanje dana kad će se naći u prodaji na njezinoj službenoj stranici, baš kao i sve "privatne stvari" kojima se bavi u posljednjih osam godina koliko se smiješni s naslovnica tabloida i muških časopisa.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara