Tri mjeseca možete besplatno gledati 30 filmova, evo kako

Tri mjeseca možete besplatno gledati 30 filmova, evo kako
Foto: 123RF

KINO Tuškanac u suradnji s online servisom MUBI svojoj publici nudi tri besplatna mjeseca na toj online platformi, koja svakodnevno nudi 30 antologijskih, klasičnih, zaboravljenih, neovisnih, suvremenih, arthouse filmova.

"Iako se nadamo da izolacija neće trajati toliko dugo, ovo je jedinstvena prilika u kojoj gledatelji mogu pomoći i sebi i drugima izolacijom i gledanjem filmova", rekao je za Hinu Marko Rojnić, voditelj Filmskih programa kina Tuškanac.

Dodaje kako je platforma MUBI specifična po tome što svakoga dana odabire po jedan novi film koji postaje dostupan za gledanje cijeli mjesec, te na taj način pretplatnici uvijek imaju izbor od 30 filmova koje mogu pogledati bilo kada u roku od mjesec dana.

Posjetitelji kina Tuškanac MUBI-ju će moći pristupiti uz pomoć pristupnog linka koji će dobiti putem newslettera kina, dok su za registraciju platformi potrebni podaci o kreditnoj kartici koja se prva tri mjeseca neće teretiti.

Po Rojnićevim riječima, to je nužno kako bi se spriječilo otvaranje brojnih lažnih korisničkih računa.

Registraciju je moguće otkazati u bilo kojem trenutku bez ikakve naknade, a ako gledatelji odluče ostati na platformi MUBI nakon isteka besplatnog tromjesečnog razdoblja automatski će im se aktivirati standardno MUBI članstvo.

Iz kina Tuškanac će svima koji se učlane na MUBI poslati obavijest nekoliko dana uoči isteka roka od tri besplatna mjeseca kako bi, ako to žele, mogli na vrijeme otkazati svoju registraciju.

Popis trenutno dostupnih filmova moguće je vidjeti na linku koji će gledatelji koristiti i za svako buduće gledanje, a koje će uskoro dobiti putem newslettera.

Bit će to privremena zamjena za odlazak u kino Tuškanac koje je već jedno vrijeme zatvoreno kao i sva ostala kina u Hrvatskoj i svijetu, a nakon potresa je i oštećeno te će se po završetku pandemije, a prije početka rada trebati izvršiti nekoliko zahvata i popravaka kako bi zgrada dobila dozvolu za uporabu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara