Kirk Douglas pokušao samoubojstvo

LEGENDARNI glumac otkrio je novinarima da se nedavno želio ubiti nakon moždanog udara ali ga je u posljednji čas spasio pokvareni zub.

Kirk se našao u takvoj depresiji da je već ugurao u usta cijev napunjenog pištolja kojeg čuva još sa snimanja čuvenog filma "Obračun kod OK Corrala" ali je ona udarila u zub i izazvala bol od koje je zaboravio na svoju namjeru.

Kako je nakon udara pomislio da više neće moći govoriti smatrao je to smrtnim udarcem za čovjeka kojem je profesija gluma a "nije mogao čekati na povratak nijemog filma".

Potreslo ga je i suđenje koje njegov sin i snaha vode u Engleskoj oko objavljivanja fotografija s njihovog vjenčanja.

Poznato je da se magazin "Hello" dokopao tih slika, a Douglasi su ekskluzivno pravo snimanja vjenčanja ranije prodali konkurentskom magazinu "OK" za milijun funti.

Suđenje je u tijeku a spretni odvjetnici tuženih nedavno su pred sudom pokazali i danski porno magazin u kojem su se slike s tog vjenčanja pojavile u društvu golih parova u seksualnoj igri.

"OK" je slike prodao, a odvjetnicima je to još jedan dokaz da "Douglasi nisu htjeli štititi svoju privatnost kako tvrde već samo manipulirati medijima".

Nakon što se Kirk oporavio od udara razveselila ga je dodjela Oscara njegovoj snahi koja će ga uskoro razveseliti novim unukom ili unučicom pa je veliki glumac mogao odbaciti svoje tmurne primisli.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara