Klinac poludio zbog večere koju je dobio pa roditeljima pozvao policiju

Klinac poludio zbog večere koju je dobio pa roditeljima pozvao policiju
Ilustracija: Youtube

POLICIJSKI službenici pojavili su se pred vratima iznenađenih roditelja zbog poziva djeteta koje im se potužilo na jelo koje su mu roditelji servirali.

Dvanaestogodišnji dječak iz Halifaxa pozvao je policiju kad je vidio da mu je za večeru servirana salata. Policajce je nazvao oko 22 sata te im se potužio na obrok, a dok je čekao da mu se javi službenik koji je trebao preuzeti poziv poklopio je slušalicu i nazvao ponovno pitajući se ''gdje je policajac''.

''Dječak nas je nazvao u večernjim satima. Bio je uzrujan i nezadovoljan sastojcima salate koja mu je poslužena'', izjavio je glasnogovornik policije Dal Hutchinson za CTV i objasnio da su policajci dužni odgovoriti na svaki poziv koji prime.

Rekao je i kako dječakovi roditelji nisu bili oduševljeni ponašanjem 12-godišnjaka kad su otkrili razlog dolaska policijskih službenika.

Točni sastojci salate koja je uvrijedila dječaka još nisu poznati, a on se ovaj put izvukao samo s upozorenjem da ''zbog ovakvih problema ne može pozivati policiju''.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara