Klub Piranha priprema spektakularno otvorenje nove sezone

Klub Piranha priprema spektakularno otvorenje nove sezone

ZAGREBAČKI klub Piranha u subotu, 29. ožujka, otvara svoja vrata te posjetitelje uvodi u novu proljetno-ljetnu sezonu, koja će, prema najavama organizatora, uključivati brojna gostovanja popularnih imena iz svijeta elektronske glazbene scene, razne tematske večeri i spektakularne koncerte. Tijekom zimskog perioda klub je prošao kuru uljepšavanja te sa prvim otkucajima proljeća najavljuje novu uzbudljivu sezonu, pa će tako ove subote za sve goste pripremiti veličanstveno "Otvorenje nove sezone 08."

U sklopu prošle sezone nastupale su zvijezde poput Sandyja Rivera, Andyja Daniella, Smokina Joa, Horace Browna, Davidea Manalija, Connecta, Massima, Dine Dvornika i mnogih drugih. Za ovu sezonu, kao što je već najavljeno, organizatori planiraju još više uzbuđenja, pa su već dogovoreni neki nastupi poput Syke'n'Sugarstarra koji će nastupiti u petak 4.travnja. U srijedu, 9.travnja, Index.hr priprema lizanje sladoleda na "Ice Cream Partyju", a tjedan dana kasnije Piranhom će raspaliti londonski DJ CLK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao i protekle godine, Indexovi partyji s otvorenjem ljetne sezone preselit će se iz Gjure2 u Piranhu, a nakon "Ice Cream Partyija" sprema se veliki tulum 25. travnja kada će se održati Opening Night: Mash Confusion powered by Bloger.hr & FHM party!

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara