Koliko je dobra podgrijana juha: Mirna Berend se vraća na male ekrane

VODITELJICA povratnica Mirna Berend definitivno se odlučila vratiti na male ekrane. "Siniša, ja ti više odavde ne idem", izjavila je u sinoćnjoj emisiji Red Carpet. HTV je jednoj od svojih najpopularnijih voditeljica rekao "zbogom" 2000. godine, a sada ju je Nova TV odlučila vratiti. "Ništa konkretno još ne mogu kazati o tome, ali sigurno je da ćemo Siniša Svilan, Nova TV i ja lako i jednostavno pronaći zajednički jezik", rekla je Mirna za Jutarnji list.

Također, kaže kako joj na HTV-u nikada nisu službeno objasnili razlog otkaza, međutim ona je odlučila da neće žicati posao jer je bila uvjerena da je ljudi neće tek tako zaboraviti. Prema pismima podrške koja su prikazana u Red Carpetu i nisu. "Lijepa i dostojanstvena. Sve ostale za nju su jednostavno drače!", napisao je netko od Mirninih fanova koji se očito zaželio njezinog stila ili pak dugog jezika. "Marko Grubnić, što je to?", legendarna je Mirnina izjava koju je dala uoči intervjua s Vedranom Strukarom.

"Kada imate kvalitetu iza sebe onda vam ne treba da pokazujete javnosti krevet i WC školjku"

Prije toga se na njezinu nišanu i našla bivša kolegica Vlatka Pokos. "Nikad nisam imala smisla za hodanje po kavama i razgovore o Gucciju, za mene je to gubitak vremena", izjavila je Mirna. Iako nerado, priznala je da Vlatku ipak cijeni više od mladih voditeljica koje je nazvala poluprostitutkama.

"Kada imate kvalitetu iza sebe onda vam ne treba da pokazujete javnosti krevet i WC školjku", rekla je Berendica i sama sebe pobila iznoseći svoju privatnost gledateljstvu. "Imala sam izvanmaterničnu trudnoću i pobacila sam. Nakon toga sam imala tešku operaciju kičme, a tijekom dvogodišnjeg oporavka, sve i da sam mogla, nisam smjela zatrudnjeti", rekla je Mirna koja, premda niječe, koristi sve trikove koji bi joj mogli vratiti stari sjaj.

M.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara