Koliko pasa vidite na slici? Broj otkriva koliko ste mentalno stari

Koliko pasa vidite na slici? Broj otkriva koliko ste mentalno stari
Foto: gtgoodtimes.com

OVA OPTIČKA zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva kakva je vaša mentalna dob. Dobro je pogledajte i recite nam koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki ih uspiju razaznati i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna dob je 20-25 godina. Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite stvari gledati iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima održavati svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš je mozak star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplicirati, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je malen pa su i šanse da se nađete u neprilici malene.

Ako vidite šest pasa, vaš je um između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj se ljudi mogu povjeriti. Prijatelji često od vas traže savjete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemljeni.

Ako vidite sedam pasa, doslovno ste dijete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput djeteta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara