Koliko Ronalda zapravo košta odmor u Hrvatskoj? Od cifre će vam se zavrtjeti

Koliko Ronalda zapravo košta odmor u Hrvatskoj? Od cifre će vam se zavrtjeti
Foto: Instagram/Pixsell/Avioradar.hr

VIJEST da jedan od najboljih nogometaša svijeta provodi proljetne praznike u Dubrovniku brzo je obišla zemlju. Tamo ga tretiraju kao kralja, a priuštili su mu i tretman koji još nitko osim Pape nije doživio, ali takav luksuz nije ni najmanje jeftin. 

Za početak, u Hrvatsku je došao onako kako i priliči velikim zvijezdama, u dubrovačku zračnu luku on i Georgina sletjeli su privatnim zrakoplovom. Radi se o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čije cijena prema pisanju Dubrovačkog dnevnika iznosi vrtoglavih 32 milijuna eura. U njemu može komotno letjeti 18 putnika. Zrakoplov doduše nije u njegovom vlasništvu (iako bi si ga bez problema mogao priuštiti), već ga iznajmljuje, ali ni tu nije prošao jeftino. Nogometaš ga iznajmljuje po cijeni od 6000 eura (oko 45 tisuća kuna) po satu. 

Ronaldo i Georgina smješteni su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jamieja Foxxa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i Sofie Loren.

Iz vile se pruža pogled na Dubrovnik i Lokrum kojim se lijepa Georgina pohvalila prvom prilikom, a taj elitni smještaj košta oko 7000 eura, odnosno oko 52 tisuće kuna. 

Slavni par je također snimljen kako večera u jednom od najekskluzivnijih restorana u Dubrovniku, koji ima Michelinovu zvjezdicu, a do čijih su ih samih vrata unutar gradskih zidina dovezli kombijem (čak je i princ Charles ovdje morao prošetati pješice). Cijena jela s dva slijeda, kako stoji u jelovniku, ovdje iznosi 540 kuna, dok ćete tri slijeda platiti 640 kuna. Budući da je, sudeći po fotkama, za Ronaldovim stolom bilo šestero ljudi, cijenu pomnožite šest puta. 

Naravno, za Ronalda koji godišnje zarađuje oko 30 milijuna eura (ne računajući sponzorske ugovore), ti su troškovi prava sitnica, ali sasvim dovoljni da se običnim smrtnicima zavrti u glavi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara