Kolinda pobjedu slavila u naručju albanskog premijera

Kolinda pobjedu slavila u naručju albanskog premijera
Foto: Facebook

KOLINDA je jučer propustila utakmicu s Engleskom, a vijest da se Hrvatska plasirala u finale Svjetskog prvenstva dočekala je na NATO summitu u Bruxellesu. 

Pobjedu Vatrenih proslavila je zagrlivši se s albanskim premijerom Edijem Ramom. 

Rama je fotku s našom predsjednicom objavio na Facebooku gdje je prikupila čak 45 tisuća lajkova, a u komentarima su se nizale čestitke i poruke podrške koje su Albanci slali Hrvatskoj. 

"Fotografija dana", napisao je Rama uz fotku. 

"Fotka stoljeća", "Jedna slika dvije legende", "Naprijed Balkan, naprijed Hrvatska", "Bravo Hrvatska", "Vatreni", pljuštali su komentari. 

Rama je objavio i snimku na kojoj se vidi kako su se posljednji trenuci dramatične utakmice gledali i u Bruxellesu. 

Tako smo dobili priliku vidjeti kako su se njemačka kancelarka Angela Merkel, britanska premijerka Theresa May, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan i on okupili oko mobitela i pažljivo pratili tekmu. 

Čujemo Theresu kako poraz svoje zemlje priznaje izjavom "Gotovo je", nakon čega su je ostali počeli tapšati po ramenima. Kolinda ipak nije sudjelovala u ovom tješenju - moguće da je upravo skoknula objaviti svoj selfi uz koji je napisala čestitku Vatrenima

"Ljudi moji, MOGUĆE JE!!!!!! Bravo, VATRENI! Bravo, svim navijačima! HRVATSKA JE U FIIIIIINAAAAALUUUU!!!!!" napisala je predsjednica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara