"Komičarka" Marina Cigija nazvala pederom, branio ga Marko Grubnić

"Komičarka" Marina Cigija nazvala pederom, branio ga Marko Grubnić

PROFESIONALNA komičarka Marina Orsag je stanarima CBB kuće sve, samo ne smiješna, pa je ulogu službenog klauna preuzeo Neven Ciganović. Tako je ujedno započela i prva svađa u Kući. Naime, dnevni zadatak koji su morali izvršiti – "Talent Show", najlošije je pao upravo komičarki Marini Orsag. Očekivano, odlučila je pokazati ono što najbolje (ne)zna – nasmijavati pa je otpjevala već ofucanu pjesmu o Nevenu Ciganoviću aludirajući na njegovu homoseksualnost. Svi do jednoga ostali su šokirani njenom izvedbom do te mjere da je upravo pjesma "Cigo je sapun s poda dig'o" postala glavna tema tračanja među stanarima.

Modnom mačku Grubniću pjesma o njegovom prijatelju Nevenu Ciganoviću bila je "totalna koma" pa se tako Marina Orsag našla u vatrenom trokutu između dvojice stilista koje, zbog ponašanja i ljubavi prema silikonu, mnogi uspoređuju. Pravi pješčanik, samo lopatica nedostaje.

Tračanje Marine - Grubnićev omiljeni sport

"Meni je ovo tako neukusno. Ta pjesma je ljudima koji dolaze gledati njen nastup smiješna, ali bi trebala znati odabrati mjesto i vrijeme", Ciganovićeve boje branila je i manekenka Iva Jerković. Ostatak dana obilježila je netrpeljivost između Marine i preplanulog Grubnića, koji se nešto negativno o svojoj cimerici potrudio reći na svakom kutu i u svakom trenutku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne kužim, kad sam zamišljao kakva si, mislio sam da ćeš razvaljivati s forama i da ću umirati od smijeha, ali uopće nisi smiješna", gotovo da je izvrijeđao Mačak Marinu, koja je bila opterećena time što "nitko ne razumije njezine fore". "Pa što, jednom kada sam vidjela Grubnića na otvorenju nekog dućana bio je odjeven kao Monopoli gaj", pokušavala je Marina svoj humor-koji-ne-radi koliko toliko dostojanstveno obraniti, međutim nije joj uspjelo. Spominjanje homoseksualaca u CBB Kući očito i nije neki štos, što je Marina osjetila na svojoj koži - totalno je izopćena iz vesele ekipe i njeno je ispadanje gotovo sigurna stvar.

Ulogu komičara preuzeo Cigi

Vjerojatno jedina smiješna scena te večeri na red je došla kad je Big Brother stanarima pustio Michaela Jacksona. Tada je "Hollywood sweetheart wannabe" Neven Ciganović na glavu stavio Michaelovu masku i uplesao u sobu imitirajući Jacksonov "moonwalk".  Ajde, kad već komičarka ne razvaljuje, onda neka to bude Neven Ciganović koji je, ako ništa drugo, večeras počastio na svoj račun.

L.V., D.K.
Foto: Index, RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara