Koncert Maksima Mrvice preseljen u Centar Zamet

KONCERT Maksima Mrvice koji se 16. travnja 2010. godine trebao održati u Teatru Fenice preseljen je na novu lokaciju, u prekrasnu novu dvoranu Centara Zamet.

Naknadnim pregledom Teatra Fenice nije se htjelo dovoditi u pitanje sigurnost posjetitelja te je pala odluka o novoj lokaciji.

Sve karte kupljene u pretprodaji zadržati će isti raspored sjedenja te poziciju u Centru Zamet. Na usluzi gledateljima biti će hostese organizatora.

U prodaju puštene dodatne ulaznice

Zbog veće dvorane ukazala se mogućnost, za novim povoljnijim cijenama karata. Sjedenje na tribini bit će po cijeni od 180 kuna. Time se daje mogućnost svim ljubiteljima glazbe i opusa Maksima Mrvice da ipak prisustvuju ovom spektakularnom  koncertu.

Od organizatora saznajemo da će preostale ulaznice za koncert biti moguće kupiti i na ulazu u Centar Zamet, već od 18 sati. Koncert započinje u 20.30 sati da bi svi posjetitelji koji nisu saznali za novu lokaciju, ipak na  vrijeme stigli na koncert.

Pretprodaja karata: Dallas Music Shop, Rijeka (Glavno prodajno mjesto); www.kulturaplus.com; Turističko Informativni Centar (TIC); Kartomat (na Korzu); New Sound, Matulji; www.ticketpro.hr; Kompas (Rijeka, Opatija, Pula,Poreč, Rovinj, Umag); Aquarius, Rijeka; Centar CD Shop, Pula; Music Shop Link, Rovinj; Agencija Vozila, Labin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara