Konobarica ima pun mobitel zajedničkih fotografija, a Ivan Čupić tvrdi: Ne poznajem je!

Tekst: I.M.
Foto: 24ur.com

IVAN ČUPIĆ, hrvatski rukometni reprezentativac i igrač slovenskog Gorenja, demantira glasine o tome da suprugu Neru, s kojom je tri godine u braku te imaju dvogodišnju kćerkicu Barbaru, vara sa zagrebačkom konobaricom Andreom Armadom. Iako su u njenom izgubljenom mobitelu pronađene njihove zajedničke fotografije te poruke koje je izmjenjivala s "Ivekom", Čupić tvrdi da je ne poznaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko dana čuo sam priče da sam navodno u ljubavnoj vezi s konobaricom po imenu Antonela ili Andrea, ne sjećam se više. Niti poznajem dotičnu gospođicu, niti varam svoju ženu. U prvi mah mi se sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića, jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini", ispričao je Čupić za Story, demantirajući i navode da se s konobaricom viđao u hotelu, iako je ona svojom izjavom o "stripovima i marelicama" potvrdila te informacije.

A što će na sve ovo kazati Čupićeva supruga Nera? "Ma, poludjet će moji zato što piše ovakvo nešto vezano uz moje ime!", kazao je Čupić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara