Kotiga opisao svoj susret s preminulim članom Pythona: Kako sam se napio taj dan

Kotiga opisao svoj susret s preminulim članom Pythona: Kako sam se napio taj dan
Foto: Twitter/YouTube

BROJNE ljubitelje Monty Pythona rastužila je danas vijest da je preminuo Terry Jones, osnivač kultne britanske komičarske trupe, a mnogi su se odmah počeli opraštati od njega na društvenim mrežama.

Veliki ljubitelj lika i djela Terryja Jonesa sve je popularniji lovac iz Potjere Dean Kotiga, koji je na Twitteru podijelio anegdotu s njim. "Znači doslovno sam pred sat i pol frendu pričao kako je Terry Jones jedina ličnost koju sam u životu tražio fotku ili autogram, a sad čujem ovo. Terry glupane glupi glupasti", napisao je Kotiga uz pet tužnih emotikona te screenshotova razgovora s prijateljem. "Dosta je bezvezno ovo kad ti životni idoli umiru", dodao je.

Prijatelju je Kotiga otkrio kako se na jednom eventu Jones, koji je bio govornik, nije mogao sjetiti romana Laurencea Sterna pa mu je on šapnuo iz publike "Tristram Shandy". Jones ga je javno pohvalio, a na autogram mu kasnije stavio posvetu "to knowledgeable lad".

"To mi je jedan od najdražih trenutaka općenito u životu bio", napisao je Kotiga te dodao kako se te večeri napio i pokazivao ljudima autogram na akreditaciji, sve dok ga kiša nije sprala. "Bilo je lijepo dok je trajalo tih pol dana", napisao je.

Kotiga je Jonesu posvetio još nekoliko tvitova, a u jednom je naveo kako je jako malo ljudi na njega utjecalo toliko kao Monty Python. "Možda čak i, a ovo kažem bez pretjerivanja, samo mama i tata."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara