Kraj rata? Obrisan video koji je slavnog YouTubera koštao 3 milijuna pratitelja

Kraj rata? Obrisan video koji je slavnog YouTubera koštao 3 milijuna pratitelja
Screenshot: YouTube

IZGLEDA da je najveća internetska svađa napokon došla svome kraju. Tati Westbrook i James Charles odlučili su zakopati ratne sjekire, a Westbrook je sa svog YouTube kanala izbrisala video koji je Jamesu zagorčao život i oduzeo mu gotovo tri milijuna pratitelja te je na svom Twitteru objavila pismo isprike mladom influenceru. Ispričao mu se i Jefree Star.

Westbrook i Jefree Star optužili su 19-godišnjeg YouTubera da se nabacivao heteroseksualnim muškarcima i stvarao im osjećaje krivnje ako ga odbiju, a on je jučer objavio screenshotove navodne konverzacije koju je vodio preko društvenih mreža s konobarom u restoranu u kojem je Westbrook slavila rođendan i dokazao da su susreti s muškarcem kojeg su Westbrook i Star spomenuli bili želja obiju strana.

Ovo je očito bio alarm za Tati koja je pratiteljima otkrila da se čula s Jamesom.

"U kontaktu smo i zajedno smo odlučili da je za našu zajednicu, naše gledatelje i naše mentalno zdravlje najbolje da ovo zauvijek završimo", kazala je Tati, a James Charles im se oboma zahvalio i kazao da je proteklih nekoliko dana proživljavao pakao.

Influencer je priznao da je zbog cijele situacije bio na rubu samoubojstva i da nitko na svijetu nije mentalno dovoljno jak da podnese milijune negativnih komentara i prijetnji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara