Kraj "Teorije velikog praska": Penny objavila fotke i rasplakala fanove

Kraj "Teorije velikog praska": Penny objavila fotke i rasplakala fanove
Foto: Instagram

GLUMICA Kaley Cuoco, mnogima poznatija kao Penny iz "Teorije velikog praska", objavila je fotografije sa snimanja posljednje epizode te megapopularne serije.

Kaley je objavila fotografiju scenarija uz iskorištene maramice, a na fotografiji koju je objavila ranije vide se i njezine suze pa se čini da su posljednji dani na setu bili zaista emotivni za ekipu koja je radila na seriji.

"Pripremite se... na finale koje me zaista ostavilo bez riječi. Naš čitav svemir", napisala je Kaley uz emotivnu fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Njezine objave rastužile su mnogobrojne obožavatelje serije. "Ovo me rasplakalo", "Već plačem", "Zašto sve dobro mora doći kraju?", "Kad bi bar finale serije trajalo sat vremena, a ne pola sata", bili su samo neki od komentara.

Fotografijom posljednjeg scenarija pohvalio se i glumac Kunal Nayyar (Raj), a Johnny Galecki koji igra Leonarda komentirao je: "Najteža stranica koju sam ikad pročitao..."

Galecki je zatim i sam objavio fotografiju sa seta na kojoj plače i briše oči maramicom, a iza njega se vide i ostali članovi tima kako plaču. "Ovo jutro nije bilo lako... Posljednje čitanje 'Teorije velikog praska. Tako sam tužan. Tako sam zahvalan", napisao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just read the final episode... Gnite. #tbbt

A post shared by Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This morning was not an easy one. The final table reading for @bigbangtheory_cbs So very sad. So very grateful.

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

Serija je s emitiranjem počela 2007. godine, a Kaley je tad imala samo 20 godina. Serija završava 12 sezona kasnije, u svibnju ove godine. Prema pisanju Entertainment Weeklyja, CBS je pokušao dogovoriti još dvije sezone, no glumac Jim Parsons koji glumi Sheldona nije pristao te je zaključio da je završio s tom ulogom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara