Kraljevi ulice snimili spot za Eurosong i objavili novi album

Kraljevi ulice snimili spot za Eurosong i objavili novi album

"ZEMLJA PLEŠE" naziv je novog albuma Kraljeva ulice, kojim najpoznatiji zagrebački ulični svirači ulaze u "novu fazu karijere", pod aranžerskom palicom producenta Tomislava Modrića. Osim toga, proteklog su vikenda snimili spot za "Romancu", pjesmu kojom će nas u svibnju predstavljati na beogradskom Eurosongu.

Spot će biti gotovo do kraja tjedna, a europski imidž grupe osmislio je redatelj Tihomir Žanr. Kadrovi su snimani na "radnom mjestu" Kraljeva ulice - brojnim lokacijama u metropoli, a članovi grupe su, unatoč umoru i borbi s gripom, izrazili zadovoljstvo obavljenim poslom. Iako nemaju namjeru, kao Severina prije dvije godine, obići cijelu Europu u namjeri da pridobiju i publiku van Balkana, Kraljevi ulice najavljuju kako će brojnim promotivnim nastupima nastojati upoznati europsku javnost sa svojim radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju li Kraljevi šanse pored irske ptice?

"Moja najveća želja je Eurosong dovesti u Hrvatsku. Mislim da bi bio red da se već jednom održi kod nas. To je ono što ćemo učiniti!", ambiciozno nam je nakon pobjede na Dori najavio Laci, najstariji član Kraljeva ulice, a vjerojatno i najstariji sudionik ovogodišnjeg Eurosonga koji će, sudeći po dosad viđenom, biti najbizarniji dosad. Irsku, primjerice, predstavlja lutka Turkey, a njezino je sudjelovanje upitno jer pjesma sadrži komercijalne poruke, strogo zabranjene na ovom glazbenom natjecanju.

D.K.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara