Kraljica Elizabeta među najglamuroznijim ženama na svijetu

NA TOP listi najglamuroznijih žena na svijetu prestižnog magazina Vogue, bok uz bok s najpoznatijim top modelima današnjice Naomi Campbell i Kate Moss, ove se godine našla i britanska kraljica Elizabeta.

Rušeći sve dobne predrasude, britanska je kraljica u osamdeset prvoj godini života utjelovila moto Vogueovih urednika koji glasi "stil se ogledava u tome kako nosite odjeću, a ne što nosite, jer glamur ne možete iskopirati ili kupiti". Kraljici, koja će sljedećeg mjeseca postati najstarija britanska vladarica ikada, čestitala je i Kate Moss, izjavivši da "obožava njenu odjeću" i da kraljica ima "izvrstan smisao za modu".

"Ovo je priznanje veliki kompliment kraljici. Ona modi pristupa vrlo praktično i ima izuzetan smisao usklađivanja odjeće s prigodom", izjavila je pak glasnogovornica Buckinghamske palače. Kraljicu Elizabetu gotovo pola stoljeća je odjevao danas pokojni modni dizajner Hardy Amies, koji je također često hvalio kraljičin smisao za modu.

Zanimljivo, među pedeset najglamuroznijih našla se i Helen Mirren, koja je u filmu "Kraljica" utjelovila upravo lik Elizabete i za tu ulogu zaradila Oscara.

M.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara