Kristijan Curavić: Cice ko cice, vidimo ih svaki dan, a fotografije moje Nikoline su remek-djelo!

Kristijan Curavić: Cice ko cice, vidimo ih svaki dan, a fotografije moje Nikoline su remek-djelo!

NIKOLINA PIŠEK, po mnogima jedna od najseksepilnijih Hrvatica, priredila je svome dečku, roniocu na dah, Kristijanu Curaviću privatni fotosession koji više i nije tako privatan nakon što ga je jučer vidjela cijela Hrvatska, a i susjedne države.  "Fotografije su super. To je jedno pravo remek-djelo kojeg uopće nije potrebno komentirati. Cice ko cice, vidimo ih svaki dan na TV-u, a i Nikolinu ste mogli vidjeti već bezbroj puta u badiću. Jako se ponosim njome", rekao je Kristijan u razgovoru za Index.hr i dodao da se ne osjeća nimalo ljubomoran zbog objave fotografija.

Anonimni nalaznik Nikolinina mobitela navodno je mjesecima slao mailove raznim redakcijama te čekao tko će dati najbolju novčanu ponudu za njezine obnažene fotke koje su slikane u Hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku prije nekoliko mjeseci. Neposredno nakon što je ovo ljeto izgubila mobitel, Nikolina je rekla da se nema zbog čega brinuti. "Nisam tip koji u porukama svašta piše ili šalje golišave fotografije. Mobitel mi služi za osnovnu komunikaciju", rekla je. Čini se da ipak jest takav tip osobe, u što su se mogli uvjeriti svi korisnici interneta. Nikolina je zbog angažmana u regionalnom reality showu "Operacija Trijumf" u žiži javnosti, a i Kristijan je u završnim pripremama za otvorenje ronilačkog centra u Zadru.

Obnažena Nikolina se ne zamara previše oko skandala. "Nije mi bad, veliko ogledalo i super rasvjeta, nisam mogla odoljeti da to ne iskoristim", izjavila je. Iako su privatne fotografije bile namijenjene njezinom dečku, čini se da je Pišekica bila vrlo zadovoljna s njima kad ih je pokazala i nekim svojim prijateljima.  "Što se tiče fotografija, pokazala sam ih i nekim svojim prijateljima prije no što mi je mobitel nestao. Mislim da na njima nema ničeg neugodnog i skandaloznog za bilo koga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se nikad više slikala golišavo za neki časopis, osim ako mi ne daju potpuni uvid nad snimanje", rekla je Nikolina. S obzirom da je sada napokon imala potpunu kontrolu na snimanju, zlobnici postavljaju pitanje je li dotični mobitel stvarno izgubljen ili je možda nestašna Pišek imala prste u tome. "Odmah smo se sjetili da je njezin posljednji posjet našem gradu bio prije nekoliko mjeseci, prigodom otvaranja Golden Sun Casina u Hotelu Libertas Rixos. Usporedili smo slike s interneta i one kada smo je fotografirali na otvaranju i ustanovili da na glavi ima identičan rajf, iako za vrijeme svoga boravka u našem hotelu nije prijavila nikakav nestanak ni mobitela ni bilo čega drugoga", izjavila je Maja Jukić, glasnogovornica hotela u kojem su fotografije navodno nastale. 

A.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara