Kućanica Eva želi roditi dijete Brad Pittu

ŽDERAČICA muškaraca u sve popularnijoj seriji "Kućanice" Eva Longoria se u stvarnom životu izgleda bacila na novog muškarca. Sve što mu je htjela reći pisalo je na njenoj majici.

Paparazzi su je uhvatili na Beverly Hillsu u rozoj majici na kojoj piše "Ja ću ti roditi dijete Brad!". Čini se da je glumica opasno bacila oko na Brad Pitta, samo je pitanje hoće li se njemu ta poruka svidjeti.

On nikada nije krio da jako želi djecu. Njegova bivša supruga Jennifer Aniston htjela se koncentrirati isključivo na karijeru, pa se pretpostavlja kako je to bio jedan od uzroka raspada njihovog braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eva je, kao prava žena, preuzela stvar u svoje ruke i opasno krenula u akciju. Takvo ponašanje joj sigurno nije strano jer je već pričala u novinama kako je imala lezbijska iskustva, kako najbolji seks ima s vibratorom i kako je uvijek imala mlađe ljubavnike koji su je napuštali kada bi ih sve naučila.

Uz to je pronašla dobar način da podeblja svoj "mršavi" honorar od 30 000 dolara po epizodi, pa je tako potpisala ugovor od gotovo dva milijuna dolara s kozmetičkom firmom LOreal, a magazinima za muškarce pozira za visoke honorare.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara