"Kućanice" u novu sezonu ulaze u vamp izdanju

"Kućanice" u novu sezonu ulaze u vamp izdanju

OSIM zapletima, producenti i scenaristi popularnih "Kućanice" gledanost drže i izgledom glavnih glumica, koji će, sudeći po najavama za četvrtu sezonu, biti atraktivniji nego ikad. Uzbudljive obrate u radnji u SAD-u najavljuje nova reklamna kampanja, znakovito nazvana "Pakleni dan u susjedstvu", pa je izvjesno da će stanovnice Wisteria Lanea i ove godine biti jedna od najgledanijih serija.

Marcia Cross, Nicollette Sheridan, Teri Hatcher, Eva Longoria i Felicity Huffman ovih su dana preplavile američki TV eter, ali i autoceste, trgovine i ulice. Na pomolu je, naime, početak četvrte sezone "Kućanica", a kako bi zadržali popularnost i iznimno veliku gledanost, reklamni stručnjaci iz tima hit serije predstavili su glumice u novom, vamp izdanju. Zanimljiv podnaslov sezone otkriva kako je riječ o napetoj godini za popularne likove koje, nakon samo tri sezone, gleda cijeli svijet, što pokazuje i zavidan broj nagrada koje su TV zvijezde dobile u zadnjih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz brojne novosti među već poznatim likovima, producenti su najavili i nove kontroverzije po kojima je serija već postala poznata - nakon sumnjivih crnaca, u susjedstvo se, naime, doseljava par homoseksualaca i šarenom kolektivu Wisteria lanea zadaje nove brige. Nova sezona u SAD-u se počinje emitirati 30. rujna, dok će Hrvati u novim dogodovštinama uživati dogodine.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara